Den Nordiske Håndlæserskole ved den Islandske Håndlæser Sigridur

Fuldtids beskæftiget håndlæser siden 1993 - Startede den Nordiske Håndlæserskole i 1997

Clairvoyant Håndlæsning

 Online  Skype - Messenger  


For mig gør det ingen forskel om jeg møder dig fysisk eller online. Læsningerne har samme intensitet og dybde. Mange fortrækker at møde mig online, især når de har prøvet det. Du har mulighed for at stille spørgsmål og du kan optage din læsning på din telefon. Jeg glæder mig til at møde dig. Kærlig hilsen Sigridur 

Clairvoyant Håndlæsning -  Online Skype - Messenger

Mange mennesker der kommer til mig for første gang, er ofte drevet af en sund nysgerrighed, andre står ved en skillevej i livet og nogen står midt i en dyb personlig krise. Fælles for os alle er, at vi på vores vej gennem livet har mange evner/ressourcer og muligheder, hvormed vi kan klare de forskellige dilemmaer vi møder på vores vej.


En håndlæsning tager ca. en time. Jeg starter håndlæsningen med at tune mig ind på din personlighed og den aktuelle situation på din overhånd. Inde i hænderne læser jeg dine linier, farverne og energi fordelingen. I energien og farverne ser jeg forskellige billeder, som jeg tolker for dig. Det kan være billeder af dine børn, familie, åndelige vejledere, billeder der viser dine følelsesmæssige og mentale ressourcer m.m. Hvis jeg ser det er befordrende i dit liv, vil jeg, i forhold til det tema som dine hænder viser mig, give klarsyn, for herigennem yderligere at belyse grænser og hæmmende mønstre i din nutid/barndom og tidligere liv. Til sidst ser jeg på din fremtid (cirka 2 år frem). Det er nu du bygger i morgen - fremtiden er begyndt.


Hånden fortæller kun det du kan rumme og har mulighed for at arbejde med her og nu.


Du er velkommen til at optage sessionen på din telefon. 


Clairvoyant Håndlæsning online. Skype - Messenger

  • Når vi har aftalt tid, sender du mig billeder af din overhænder og håndflader.
  • Inden vores møde har jeg læst dine hænder, samtidig med at jeg har stillet ind på dig clairvoyant. 

  •  Jeg vil når vi mødes, fortælle dig hvad jeg har læst clarvoiant i dine hænder. 

  • Du har så mulighed for at stille spørgsmål.

  • Jeg afsætter en time til vores møde.


Så lån mig dine hænder og lad mig læse

hvad livet dig fortæller, i stort og småt -

alt er i virkeligheden såre godt


Clairvoyant parlæsning 

Karmiske relationer, livslære processer, styrker/svagheder, aktuelle udfordringer, indbyrdes kommunikation, fremtidige muligheder, varighed ca. 1 1/2 til 2 timer.


Tydning af dine børns hænder

Som noget nyt tilbyder jeg at tyde dit barns hænder. Børn har ofte meget svært ved selv at sætte ord på hvorfor de ikke trives og mange ved ikke selv hvorfor de er kede af det. Her vil en tydning af dit barns hænder, kunne sætte lys på disse uklare følelser, det giver dig mulighed for at afhjælpe og støtte dit barn bedst muligt.

Dit barns ressourcer og kvaliteter Jeg beskriver dine relationer til dit barn, og hvad I kan lære af hinanden Du kan stille spørgsmål, som du ønsker belyst. Medbring en tydelig kopi eller foto af dit barns hænder når du kommer til håndlæsning.

Håndlæsningen for dig og dit barn tager ca. 1 1/2 time.

Homeparty

Du samler og er vært for en gruppe mennesker. Jeg sidder i enerum og læser hver enkelt deltager. Hver læsning tager ca. 1 time. I må være min 4 og max 7

Ring for yderligere info og aftal tid. tlf. 20 84 30 08